Bugun...


ÖSYM LYS Sınav Sonuçları açıklandı
ÖSYM 2014 LYS Sınav Sonuçları gece 01:30 da açıkladı.

ÖSYM LYS Sınav Sonuçları açıklandı
+ -

ÖSYM LYS Sonuçları açıklandı. Öğrencilerin bütün dikkati ÖSYM'de. ÖSYM 2014 LYS Sınav Sonuçları gece 01:30'da açıkladı. Ve merakla beklenen açıklamayı ÖSYM YAPTI. LYS sonuçları gece yarısı açıklandı. LYS sonuçları geç saatte açıklanmasına rağmen öğrenciler ÖSYM'nin sitesine akın etti. Siz ÖSYM'nin açıkladığı LYS sonuçlarını kontrol etmediyseniz haberimizde linke tıklamanız yeterli. LYS 2014 sınav sonuçları ve daha fazlasu haberimizde. İşte 2014 LYS sınav sonuçları ÖSYM,  2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarını açıkladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada, sonuçların 6 günde açıklandığı ve adayların internet sitesi üzerinden sonuçlara ulaşabileceği belirtildi. Açıklamada, "14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan 2014-LYS sonuçları, 28 Haziran 2014 tarihinde saat 01.30'da açıklanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir" denildi. 


LYS öğrencileri sınav heyecanını atlattı. LYS 2014 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM LYS sınav sonuçları ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu? LYS soru ve cevapları açıklandı mı? LYS Soru ve cevaplarının yüzde 20'si yayınlandı. LYS 2014 sınav sonuçları ile ilgili bir açıklama var mı? Öğrenciler sınav sonuçlarını nereden öğrenecekler? LYS 2014 sınav puanı hesaplaması yapmak için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. LYS Sınav puanı hesaplaması nasıl yapılıyor? LYS Sınav sonuçları, LYS soru ve cevapları, LYS Puan hesaplaması ve LYS 2014 ile ilgili son dakika açıklamaları milliyet.com.tr'de (LYS 2014 sınav sonuçları)




LYS PUAN HESAPLAMA ROBOTU


LYS Sınav sonuçları heyecanı devam ediyor. bugün LYS-1 Matematik ve LYS-5 Yabancı Dil sınavları yapılacak, LYS-1 saat 10.00'da başlaydı ve 135 dakika sürecek. LYS-5 ise 14.30'da başlayacak ve 120 dakika sürecek. LYS sınavlarının ilki olan LYS-4 (Sosyal Bilimler) dün gerçekleşti. İstanbul Üniversitesi'nde sınava girecek olan adaylar Sabah erken saatlerden itibaren aileleriyle geldi. Üniversitenin giriş kısımlarında yapılan kimlik ve sınava giriş belgesi kontrolünün ardından öğrenciler içeriye alındı. Öğrencisini sınava getiren aileler de en az çocukları kadar heyecanlıydı. Anne ve babalar çocuklarını sınava gönderdikten sonra Kur'an-ı Kerim okuyup dua onlara destek vermeye çalışıyor. Matematik sınavı 12.15 de sona erecek. Öğleden sonra 14.30'da başlayacak dil sınavı da 120 dakika sürecek.

LYS SINAV SONUCU TIKLA ÖĞREN

LYS SINAV SORULARI CEVAPLARI AÇIKLANDI

LYS-1 Matematik Sınavı sona erdi

LYS-1, Türkiye'de 81 il merkeziyle Lefkoşa'da gerçekleştirildi.

Sınava, 744 bin 562 aday katıldı.

Tek oturumda uygulanan sınav 135 dakika sürdü. Sınavda matematik ve geometri testleri yer aldı. Matematik testinde 50 soru için 75 dakika; geometri testinde ise 30 soru için 60 dakika süre verildi. Matematik ve geometri testleri ayrı soru Kitapçıklarında yer aldı ve adaylar tek soru kitapçığı kullandı.

Sınavlar, öğleden sonra yapılacak Yabancı Dil Sınavı (LYS-5) ile devam edecek.

LYS-5 14.30'da başlayacak ve 120 dakika sürecek. Bu sınava 70 bin 767 aday katılacak.

Üniversite sınavları, haftaya yapılacak Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2) ve Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) ile devam edecek. LYS-2, 21 Haziran Cumartesi ve LYS-3 ise 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Adayların, 744 bin 562'si Matematik Sınavı (LYS-1), 388 bin 361'i Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2) , 751 bin 454'ü Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) , 431 bin 97'si Sosyal Bilimler Sınavı (LYS-4) ve 70 bin 767'si Yabancı Dil Sınavına (LYS-5) başvuru yaptı.

2014 LYS Matematik soruları açıklanacak mı? 2014 LYS puan hesaplama. Binlerce öğrencinin üniversite umudu olan Lisans Yerleştirme Sınavı gerçekleştirildi. LYS sınav süreci başladı. LYS sürecinin ikinci sınavı olan Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) LYS 1 sınavı gerçekleştirdi. LYS 1 sınavında ter döken LYS adaylarını şimdi de LYS 1 sınav sorularının açıklanma heyecanı sardı. Peki LYS 1 soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LYS 1 soru ve cevapları açıklanacak mı? ÖSYM LYS 1 soru ve cevaplarının açıklanıp açıklanmayacağına dair bir açıklama yaptı mı? ÖSYM LYS soruları için açıklama yaptı mı? Adaylar LYS sorularını nasıl öğrenecek? LYS 2014 hakkında tüm detaylar milliyet.com.tr'de. LYS soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz ÖSYM'nin sitesi ile eşzamanlı olarak burada..


Türkiye'de 81 il merkezi ile Lefkoşa'da saat 10.00'da başlayan LYS-4'e, 431 bin 97 aday katılıyor. Tek oturumda uygulanacak sınav, 135 dakika sürecek. LYS-4'te, tarih testi, coğrafya-2 testi, felsefe grubu ile din kültürü ve ahlak bilgisi testleri yer alacak. Tarih testinde 44 soru bulunacak ve 65 dakika cevaplama süresi verilecek. Coğrafya-2 testinde 14 soru bulunacak ve 20 dakika cevaplama süresi verilecek. Felsefe grubu ile din kültürü ve ahlak bilgisi testinde ise 32 soru bulunacak ve 50 dakika cevaplama süresi verilecek. Bu testi alan tüm adaylar ilk 24 sorunun tamamından sorumlu olacak.  


Ortaöğretim kurumlarında din kültürü ve ahlak bilgisi dersini almak zorunda olmayan veya farklı müfredatla alan öğrencilere, LYS-4'de din kültürü ve ahlak bilgisi soruları felsefe grubu altındaki psikoloji alanından 3, sosyoloji alanından 3, mantık alanından 2 soru sorulacak.  


Her bir test ayrı soru kitapçığında bulunacak, tek cevap kağıdı kullanılacak.

Adaylar, LYS-4'te birinci ve ikinci testin (Tarih Testi ve Coğrafya-2 Testi) cevaplama süresi içinde ve üçüncü testin (Felsefe Grubu ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi) ilk 15 ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan ayrılamayacak. LYS'de uygulanan testlere verilen cevaplar her test için ayrı ayrı değerlendirmeye alınacak. Adayın katıldığı her sınavda yer alan her test için bir standart puan hesaplanacak.

YARIN DA İKİ SINAV YAPILACAK


Sınavlar  LYS-1 ve LYS-5 ile devam edecek. LYS-1 saat 10.00'da başlayacak ve 135 dakika sürecek. LYS-5 ise 14.30'da başlayacak ve 120 dakika sürecek. LYS-2, 21 Haziran Cumartesi ve LYS-3 ise 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

LYS'lere başvuran adayların, 744 bin 562'si Matematik Sınavı (LYS-1), 388 bin 361'i Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2) , 751 bin 454'ü Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) , 431 bin 97'si Sosyal Bilimler Sınavı (LYS-4) ve 70 bin 767'si Yabancı Dil Sınavına (LYS-5) girecek.

SINAV HEYECANI 

Adayların çoğu, kimlik ve güvenlik kontrolleriyle salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sabah erken saatlerden itibaren sınav yerlerine geldi. Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlilerince elle ve dedektörle arandı. Adaylar, sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturtuldu.

Salondaki görevliler adayların tek tek kimlik kontrollerini yaptı. Gerekli kimlik kontrolleri ve yerleştirme işlemlerinin ardından salon başkanları sınavda uyulacak kuralları adaylara hatırlattı. Daha sonra soru kitapçıklarıyla kalem ve silgi dağıtıldı.
Cevap kağıtlarındaki gerekli yerler adaylarca doldurulduktan sonra sınav başladı.

Sınav sırasında adayların tuvalete dahi gitmek için salondan çıkmaları yasak olacak. Sınav salonundan her ne sebeple olursa olsun çıkan aday, bir daha salona alınmayacak.

Sınav sırasında ÖSYM'yi temsil edecek özel görevliler sınav salonlarını dolaşacak, gerekli gördükleri takdirde belge ve kimlik kontrollerini yeniden yapacak, gereken bütün önlemleri alacak.


2014 LYS SINAV TARİHLERİ

LYS-4: Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) Tarihi, Saati ve Süresi: 14 Haziran 2014 (Cumartesi), 10.00, 135 dakika

LYS-1: Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) Tarihi, Saati ve Süresi: 15 Haziran 2014 (Pazar),10.00, 135 dakika

LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) Tarihi, Saati ve Süresi: 15 Haziran 2014 (Pazar), 14.30, 120 dakika

LYS-2: Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri) Tarihi, Saati ve Süresi: 21 Haziran 2014 (Cumartesi), 10.00, 135 dakika

LYS-3:Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya) Tarihi, Saati ve Süresi: 22 Haziran 2014 (Pazar), 10.00, 120 dakika

Lisans Yerleştirme Sınavlarına 'na girecek adaylar için uyarı yapıldı.

ÖSYM Malatya İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazalı açıklamada, "14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılacak olan lisans yerleştirme sınavlarına girecek adayların dikkatine. Lisans Yerleştirme Sınavlarına 'na girecek adayların trafik yoğunluğuna sebep olmaması için sınava gireceği binaya giderken toplu taşıma araçlarını kullanmaları, sınav binalarında emanet alınmayacağından sınav binası girişinde yığılmaya yol açılmaması için cep telefonu, hesap makinası, çanta, cüzdan ve benzeri eşyalarını sınava gireceği binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri, sınavdan en az bir saat önce binanın önünde bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir" ifadeleri kullanıldı.

"Adayların, sınav salonuna girebilmeleri için yanlarında bulundurmaları gereken belgeler şunlardır: Üzerinde sınava gireceği merkez, bina, salon, sıra numarası bilgileri ile fotoğrafının bulunduğu belgedir. Bu belgeyi aday http://ais.osym.gov.tr internet adresinden kendi T.C. Kimlik Numarası ve şifresini kullanarak edinir. Belge renkli olabileceği gibi siyah beyaz da olabilir"denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

"Nüfus cüzdanı veya pasaport ile zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ve askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi ve Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar özel kimlik belgesi olarak kabul edilir. Bunların dışındaki belgeler kesinlikle kabul edilmez. Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın güncel bir fotoğrafı ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı ve pasaportun süresi geçerli olmalıdır.

Bu iki belgeyi yanında bulundurmayan adaylar ÖSYM Başkanlığının Sınav Uygulamalarına İlişkin Güvenlik Tedbirleri gereğince kesinlikle sınav salonuna alınamayacağından, adayların bu belgeleri yanında bulundurmaları gerekmektedir."

ÖSYM tarafından düzenlenen LYS sınavı tarihleri açıklandı. Sınav öncesi öğrencileri büyük bir heyecan kaplarken, bu süreçte öğrencilerin motivasyonlarını da yüksek tutmaları oldukça önemli.

2014 LYS SINAV TARİHLERİ
Bu yıl sınav tarihleri şu şekilde olacak:
14 Haziran Cumartesi ve 15 Haziran Pazar
21 Haziran Cumartesi ve 22 Haziran Pazar
2014 LYS giriş belgelerinizi ÖSYM'nin resmi internet sitesinden alabilirsiniz.

LYS TARİHLERİ
LYS-1: Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik)
Tarihi, Saati ve Süresi: 15 Haziran 2014 (Pazar), 10.00, 135 dakika

LYS-2: Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
Tarihi, Saati ve Süresi: 21 Haziran 2014 (Cumartesi), 10.00, 1 saat 35 dakika

LYS-3:Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
Tarihi, Saati ve Süresi: 22 Haziran 2014 (Pazar), 10.00, 120 dakika

LYS -4: Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler)
Tarihi, Saati ve Süresi : 14 Haziran 2014 (Cumartesi), 10.00, 135 dakika

LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil)
Tarihi, Saati ve Süresi: 15 Haziran 2014 (Pazar), 14.30, 120 dakika

-Tüm LYS puan türlerinin hesaplanması öneriliyor.

2014 LYS SINAV GİRİŞ YERİ ÖĞRENME (SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA) İÇİN TIKLAYIN

LYS'DE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikolojik Gelişim ve Danışma Merkezi Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Nilgün Köstem, öğrencilerin yaklaşan Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) heyecanından dolayı stresli günler yaşayabildiğine dikkat çekerek, onların enerji ve motivasyonunu tüketmeden çalışma planı yapması gerektiğini söyledi.

Kaygı ve heyecanın belli bir seviyenin üstüne çıktığında başarıyı olumsuz yönde etkilediğine işaret eden Psikolog Nilgün Köstem, öğrencilere önerilerde bulundu. Köstem, "Sınava az bir zaman kalmış olan bu dönemi, en verimli şekilde nasıl değerlendirebileceğinizi gerçekçi bir şekilde planlayın. Başarmakta çok zorluk çekeceğiniz, gerçekdışı hedefler stresinizin daha da artmasına sebep olacaktır. Gerçekçi bir şekilde ulaşılabilecek hedefler belirleyin. Hem plana uyabileceğiniz hem de hedefinize ulaşabileceğiniz çalışma stresinizi azaltacaktır" dedi.

"SINAV NOTU NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNUZU ANLATMAZ"
Sınavlara ve başarı tanımına çok fazla anlam yüklemenin kaygı ve stres seviyesini arttırdığını ifade eden Köstem, sınavların belli konu ve alanlardaki bilgi ve beceriyi ölçen bir araç olduğunu belirtti. Sınavdan alınan notun kişiyi nasıl bir insan olduğu noktasında tanımlamaya yetmeyeceğini vurgulayan Köstem, öğrencilerin sınavdan beklentilerini ortaya koyması gerektiğini kaydetti.

"RUH SAĞLIĞINIZ PERFORMANSINIZ İÇİN ÖNEMLİ"
Stresin hayatın her alanını etkileyebilen bir faktör olduğuna değinen Köstem, şunları söyledi: "Stresle başa çıkabilmek güçlü bir bağışıklık sistemi gerektiriyor. Bunu manevi bağışıklık sistemi olarak anlatıyorum. Normal bir zamanda bizi hasta etmeyen bakteri ve virüsler, fiziksel bağışıklığımızın düştüğü durumlarda rahatsızlıklar veriyorsa, ruhsal bağışıklığımızın düştüğü durumlarda da normalde kaldırabildiğimiz stres faktörleri bize daha ağır gelebiliyor. Fiziksel bağışıklığımızı koruyabilmek için uykuya, sağlıklı beslenmeye, dinlenmeye ihtiyacımız oluyor. Manevi bağışıklığımızı korumak ve güçlendirmek için eğlenmek, dinlenmek, zevk aldığımız şeylere zaman ayırmak gerekiyor. Arkadaşlarımızla görüşmek hem biriktirmiş olduğumuz stresi atmamıza hem de yeni streslerle başa çıkmak için güç toplamamıza katkı sağlayan, ihmal edilmemesi gereken aktivitelerdir. Bu gibi şeylere zaman ayırmak, size gereksiz zaman kaybı gibi geliyor olsa da aslında genel ruh sağlığınız ve performansınız açısından oldukça önemli."

SINAVA GİRERKEN ADAYIN YANINDA BULUNDURMASI YASAK OLAN ARAÇ GEREÇ VE EŞYALAR NELERDİR?
Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,  çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi hariç); her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah ve benzeri teçhizatla,  kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, Kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla gelmeleri kesinlikle yasaktır.

YGS NASIL UYGULANACAKTIR?
YGS, 23 Mart 2014 Pazar günü tek oturumda yapılacaktır. Sınav, saat 10.00'da başlayacak ve 160 dakika sürecektir. Sınava girecek adayın yüzü, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olmalıdır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında en geç saat 09.00'da hazır bulunmaları zorunludur.

Adaylar, sınav salonuna 2014-YGS Sınava Giriş Belgesi ile nüfus cüzdanı/pasaportları kontrol edilerek alınacaklar, sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturacaklardır. Yerine oturan aday 2014-YGS Sınava Giriş Belgesi ile nüfus cüzdanını/pasaportunu sırasının üzerine koyacaktır. Salondaki görevliler ilk iş olarak adayların tek tek kimlik kontrollerini yapacaklar ve sınava giriş belgelerini toplayacaklardır. Gerekli kimlik kontrolleri tamamlandıktan sonra salon başkanı sınavda uyulacak kuralları adaylara okuyacak; üzerinde adayın fotoğrafı, T.C. Kimlik Numarası, adı ve soyadı bulunan cevap kâğıtları ile içinde iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçete bulunan kutuların dağıtılmasını sağlayacaktır.

Cevap kâğıtlarındaki gerekli yerler adaylarca doldurulduktan sonra soru kitapçıkları dağıtılacaktır. Adaylar, kendilerine verilen soru kitapçıklarında yer alan sayfaların baskısını hızlıca kontrol ettikten sonra, kitapçığın kapağı üzerindeki T.C. Kimlik Numarası, adı, soyadı, salon no. ile sıra no. bilgilerini dolduracaklar ve soru kitapçık numarasını cevap kâğıdındaki "Soru Kitapçık Numarası'' alanına yazıp kodlayacaklardır. Bu işlemin doğru ve eksiksiz olarak yapıldığı, hem soru kitapçığının hem de cevap kâğıdının ilgili alanında yine aday tarafından onaylanacaktır. Cevap kâğıdı üzerine soru kitapçığı numarasının doğru ve eksiksiz kodlanmasından aday sorumludur. Daha sonra salon görevlileri, adayın soru kitapçığı üzerinde yer alan soru kitapçığı karekod etiketini, salon aday yoklama listesinde bu kitapçığı kullanan adayın adının yer aldığı bölüme yapıştıracaklardır.

Sınav başladıktan sonra adayların ilk 120 dakika ve son 15 dakika içinde sınav salonunu terk etmeleri, sınav sırasında kısa bir süre için bile olsa (tuvalete gitmek dâhil) sınav salonundan çıkmaları yasaktır. Bu durumdaki adaylara kesinlikle izin verilmeyecektir. Sınav salonundan her ne sebeple olursa olsun çıkan aday bir daha sınav salonuna alınmayacak ve sınavın ilk 120 dakikası dolana kadar sınav binasında bekletilecektir. Sınav sırasında ÖSYM Temsilcileri sınav salonlarını denetleyebilir, gerekli gördükleri takdirde kimlik kontrollerini yapabilirler. Sınav süresince adayların; konuşmaları, kopya çekmeleri veya kopya vermeleri,  salondaki görevlilere soru sormaları, müsvedde kâğıdı kullanmaları veya soru ve cevaplarını başka bir kâğıda yazmaları,  birbirlerinden kalem, silgi vb. şeyler alıp vermeleri,  sınav düzenini bozacak davranışlarda bulunmaları yasaktır. Bu yasaklara uymadığı saptanan adayların sınavları geçersiz sayılacaktır.

YGS Sonuçları Nasıl Duyurulacaktır?
Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar YGS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'ninhttps://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. YGS sonuçları, LYS sonrasında İnternet'ten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır. ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere "Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi" işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfası




 





Bu haber 3297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI