Bugun...


İhsaniyenin geleceği adına mücadele veriyoruz
Göreve geldiğimizden bu yana İhsaniye’mizi her gün bir önceki günden daha iyi bir noktaya getirmek için çalışıyoruz

İhsaniyenin geleceği adına mücadele veriyoruz
+ -

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ‘Büyük İhsaniye Projesi' için Susuz Osmaniye Köyünün ve Beyköy'ün İlçeye Bağlanması İçin Toplanan İmzaların Valilikçe Onaylanıp, Oylamanın Yapılması İçin Merkez İlçe Seçim Kuruluna Resmi Yazının Bildirildiğini Söyledi.


İhsaniye'nin Geleceği Adına Mücadele Verildiğinin Altını Çizen Başkan Çabuk, "21 Eylül'de Susuz Osmaniye'de İlk Referandum Yapılacak. Beyköy'deki oylamanın da Ekim Ayı İçerisinde Yapılmasını Bekliyoruz" dedi.


İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Büyük İhsaniye Projesi'nin 2014 Yılı Aralık ayına kadar tamamlanması için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. İlçenin 2023 Türkiyesi'ne hazır olması Hedef Büyük İhsaniye Projesi kapsamında büyümesiyle mümkün olacağının altını çizen Başkan Çabuk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; " Bu projede ilk etapta Susuz Osmaniye köyünün mahalle olması amacını taşıyan halk oylaması 21 Eylül'de yapılacak. Halkımızın desteğiyle sürecin sonunda Belediye hizmetlerinden insanlarımızın daha iyi ve daha çok faydalanması sağlanacak. Bu bağlamda da İlçemiz arazi ve nüfus olarak daha iyi bir noktaya gelecek. Bu referandumun ardından da Beyköy'de halk oylamasına gidilecek.  Gerekli imzalar vatandaşlar tarafından kısa sürede tamamlandı. İnşallah Beyköylü vatandaşlarımızda bizleri destekleyecek ve olumlu sürece katkı sağlayacaklar. Kendilerinden bu konuda yüksek bir teveccüh bekliyoruz. Biz gerekli resmi yazışmaları yaptık. Valiliğimizde konu ile ilgili gereken kanuni hassasiyeti göstererek, seçimlerin yapılması talimatını Afyonkarahisar İl Seçim Kuruluna Gönderdi. Şimdi belirlenen tarihlerde referandumların yapılmasını bekliyoruz" dedi.


"İHSANİYE'Yİ YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ"


Göreve başladığı günden bu yana İhsaniye'de yapılan hizmetleri değerlendiren Belediye Başkanı Şaban Çabuk, "Göreve geldiğimizden bu yana İhsaniye'mizi her gün bir önceki günden daha iyi bir noktaya getirmek için çalışıyoruz. Önceki başkan ve meclis üyelerinin yapmış oldukları değerli hizmetlerin devamını sağlamak, ilçemizi daha iyi bir noktaya getirmek elimizden geleni yapıyoruz. Halkın verdiği yetki doğrultusunda İhsaniye İlçemizi daha yaşanabilir hale getirme istiyoruz. Bu yolda kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle uyum içinde çalışıyoruz. Bizlere her türlü desteğini veren kurum ve kuruluşların değerli Amir ve personelleri, başkan ve üyelerine teşekkür ederiz" dedi.


"MESLEK YÜKSEKOKULUNU İHSANİYE'YE İSTİYORUZ"


İhsaniye ilçesine yapılması istenilen Yüksekokul projesiyle ilçenin çehresini değiştirmek için Bürokratik çalışmalar yaptığını söyleyen Şaban Çabuk, " Afyonkarahisar ve Ankara'da Meslek Yüksekokullarının Raylı Sistemler bölümü için yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlanırsa Afyonkarahisar'ımız da bundan karlı çıkacak. İlçe merkezinde uluslarası arasında faaliyet gösteren Travers fabrikamızdan Marmaray Tüp geçidine hatta Papua Yeni Gine'ye travers gönderilmektedir. Afyonkarahisar'ımız ve İhsaniye'miz bu şirkete sahip çıkmalıdır. Yüksekokul bizim için ve Afyonkarahisar için elzemdir. İnşallah büyüklerimiz bu konuda en doğrusunu yapacaklardır.  Ayrıca Zafer havaalanı İhsaniye yol bağlantısı son günlerde Afyonkarahisar gündemini işgal etmektedir. Sayın bakanımız bu konuda gerekli talimatı verdiğini ifade etmişti. İnşallah yetkililerimiz bu talimatın gereğini yapacaklardır. Bu yol bölgemiz için çok önemli olduğu gibi Havaalanına da önemli bir işlerlik kazandıracaktır. Frig vadisi, Jeotermal turizm ve Afyonkarahisar ekonomisine destek olacak bu yol sadece 24 km'dir" şeklinde konuştu. 





Bu haber 1241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI