Bugun...


Bahçeli Erdoğana Afyondan Seslendi
Bahçeli Erdoğana Afyondan Seslendi

Bahçeli Erdoğana Afyondan Seslendi
+ -

   Bahçeli Afyonkarahisarda Halka açık yaptığı konuşmada Erdoğana Seslendi;Şerefsizlik Yarışında Hep Kaybettin Sayın Başbakan, DHKP-C İle MHP Arasında İlişkiyi Kurup Yargı Önünde İspatlayamazsan Şerefsizin Ta Kendisi Sensin! 


 


    Seçim çalışmalarına Afyonkarahisar'da devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hükümeti eleştirdi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a seslenerek, ''İç ve dış odakların iktidara gelişinde etkisi var mıdır? Sizin Milli Görüş gömleğinizi kim çıkarttı?'' diye sordu.


 


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Afyonkarahisar'da düzenlediği mitingde konuştu.


 


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:


 


"Şimdi Türkiye'yi iç ve dış odaklar yönetiyor diye iddia ediyorsun. Senin iktidara gelişinde acaba iç ve dış odakların etkisi var mıdır? Eğer varsa bugun suçladıklarınla bu etkiyi sağlayan odaklar aynı mıdır? Yoksa farklı merkezler midir?. Bu karanlık dönemi açıklamak, netleştirmek zorundasın. Sizin Milli Görüş gömleğinizi kim çıkarttı? Neden çıkarttı? Size birisi bir gömlek giydirdi, Size bunu kim giydirdi."


 


"İktidarın gizli gündemlerinden biri HSYK'ydı. Bu HSYK'da yeniden düzenlemelerle yargı yani üçüncü kuvvet kuşatıldı. Daha sonrada bu siyasallaştırıldı. En son yasayla da AKP'leştirilmiş durumdadır."


 


"Yasama sende, yürütme sende, yargı sana hizmet ediyor, basın ve medya da RTE dizisiyle kamuoyunu, toplumu meşgul ediyor. Bu kadar kuvvet Recep Tayyip Erdoğan'ı çılgına çevirmiştir. Demokrasiyi yavaş yavaş askıya alıp diktatörlüğe giden yola kaymaya başlamıştır."


 


"Recep Tayyip Erdoğan bu güçle şımarmıştır, şaşırmıştır, Türkiye'yi artık tek adam olarak ben yönetirim demiş, diktatörlüğe heves etmiştir. İşte Türkiye bugünkü felakete gelmiştir."


 


"Bakın Afyon Türkiye'nin ortasında bir yer. Burada işsizlik, göç, nüfus azalması var. Milletvekili sayıları azalıyor. Öte yandan halkımız açlık sınırı altında. 11 yılı iyi derğelendirmekte yarar var. Öncelikle AKP'li kardeşlerim 2002 yılında AKP'yi tek başına iktidara getirdiniz, güç alanına da sahip kıldınız. O günden bugüne oy verme iradenizin sebeplerini göz önüne aldığınız da değişen ne var? Hayat pahalılığından kurtuldunuz mu?"


 


"Açlığınızı giderebildiniz mi? Çocuklarınızı iş sahibi, ev sahibi, baş göz yapabildiniz? Artık yeter demenin zamanı gelmiş demektir. Biz memnunuz diyorlarsa Allah yollarını açık etsin nereye kadar giderlerse gitsinler dedi.


 


 


 


 


 


 


 


 




Bu haber 1695 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI