Bugun...


Başkan Ahmet ULU’ DAN Mehmet MINGIR’ A Cevaben
Başkan Ahmet ULU’ DAN Mehmet MINGIR’ A Cevaben

Başkan Ahmet ULU’ DAN Mehmet MINGIR’ A Cevaben
+ -

    Biz hiç kimseyi kâfir ilan edecek kadar şerefsizleşmedik. Hiçbir belediye başkanına sen de dahil sahip çıkmadım.10 senede belediyeye acil işlerim haricinde BelediyeBaşkanının yanına girmediğim gibi son 4 sene hiç konuşmadım.Yine söylüyorum belediye kurulduğundan bu yana senin dönemin kadar kötü bir idare, senin dönemin kadar particilik yapan kimse olmamıştır. Döğer' e geldiğinde MHP'li dışında kimseyle oturabiliyor musun? Sen ve senin gibiler artık  Döğerin üzerinden ellerini çeksin. Gölge etmeyin başka ihsanistemez. Benim kapasitemi ölçmeye senin değil senin gibi binlerce kişinin aklı yetmez. Hodrimeydan. Senin yaptıklarını istediğin yerde tartışmaya hazırım.


1-)İhsaniye -Döğer Güzergâhını karayoluna geçirdik diyorsun buraya yapılacak köprüler içinbüz getirdin köprü yapmadın bu büzleri kime peş geç çektin?


2-)Bütün sokakları asfalt yaptım diyorsun doğru, yangından mal kaçırır gibi altını bilesüpürtmedin. Çünkü sözün hiçbir personeline geçmiyordu.


3-)Belediyenin borcu senin tarafından ödenmiş olabilir. AK Parti de senin yaptığın asfaltınparasını ödedi. Çünkü devlette devamlılık vardır.


4-)Kanalizasyon döşedik diyorsun bu soruyu halk toplantısı yaptığında sordum, ihale yaptın mı diye ama sen ihale yapmadığın halde yaptım dedim.


5-)Gölbaşından Kabuklu Köprüye kadar olan hattı yeniledin ama küçük büz koydun. Yine beğenmediğin kişi tarafından yeniden döşendi.


6-)Kepçeyi kasabamıza kazandırdık diyorsun. Doğru, particilik yaparak 2 sefer parasını ödedin. Diyeceksin ki parayı ben cebimden ödedim. Yemezler çünkü maaşını 2 katına çıkararak ödedin. Ayrıca usulsüz fatura kestirdin.


7-)Urfa' dan getirdiğin greydere kaç para yol parası kaç para gidip getirirken masraf ettin. Geldikten sonra Afyonda kaç gün tamir boya gibi işlerle belediyenin personelini gönderdin.


8-)Ambulanstan bahsediyorsun şimdi hangi belediyenin ambulansı var.


9-)Mezbahaya ruhsat aldınız da tapusunu niye almadınız. İşte bundan dolayı kapandı.


10-)Almış olduğun Hyundai marka arabayı kazada hurdaya çıkardılar. Parası 12.000 TL Bankaya yattı ben sorabildim nasıl kaza yaptınız diye. Sen gidip de onu bile soramadın.


11-)Fındıklı Göletini inşa ettik diyorsun ben daha gelmeden bakanımız aracılığı ile Fındıklı mevkiine, Alacagöl mevkiine, Küçük Fındıklı Mevkiine, Alanlı Mahallesine gölet yapıldı.Gelip görünebilir, piknik yapılabilir


12-)Eğer aklın eriyorsa makam odasında kamyonlara lastik alacaktın. Bana sordun bende  faksta fiyat alıverdim. Senin peşin alacağın fiyata 3 ay vadeli, 3 ay vadeli alacağın fiyata 6 ayvadeli fiyat verdim ama sen ne yaptın. Belediyenin parasını peşkeş çektin başka yerden aldın.


13-)Mezbahanın parasının hesabını veremedin. Kendi aranızda sinkaflı kelimelerle birbirinize düştünüz.


14-)Sen hangi iyi bir hizmeti? partililik yapmadığın hizmeti getirdiğinde biz imza atmadık.


15-)Senin adayın hakkında hiçbir zaman namaza başladın mı diye laf etmedim. Sizin söylediğiniz yalanlara inandı. O da öyle zannetti ama yine ilan ediyorum benim hiçbirBelediye Başkanından en ufak bir menfaatim söz konusu olmadı, olmaz da. Şimdi nasip olduBelediye Başkanı oldum. Hiçbir menfaat gözetmeden ev de yapsam belediyenin araçlarını kullanmayacağım. Belediyenin hiçbir şeyinden faydalanmayacağım. Takdir Yüce Mevla'nın, takdir Döğer Halkının...


  Ahmet ULU


Döğer Belediye Başkan




 




Bu haber 3760 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI